Ai no Kotoba

Colours make your life beautiful, melody makes your life rhythm and harmony makes your life a life - Hana

Semua karya dalam blog ini hak cipta terpelihara penulis. Anda tidak dibenarkan menciplak, me-copy, memplagiat atau with every means to copy it atau mengaku karya itu anda punya.
Semua karya tidak mempunyai kaitan dengan yang hidup mahupun yang sudah meninggal dunia.
Selamat membaca. Peace!

Watashi no Tomodachi :D

Entri Terbaru! Tengok Sini!

Sunday, May 2, 2010

Tag from Moon :)

uishh!!! lepas berjam2 baru Hana faham pasal tag ni, baka-rayo! hehe :)
first time kena tag,
moon-san, arigatou! ;)


1) adakah anda rasa HOT?

emm... ye kot? sebab Kelantan panas sekarang ni :)


2) upload wallpaper PC/laptop yang anda gunakan sekarang?



3) cerita pasal gambar nih..

hehe... of course sebab TVXQ! actually, banyak lagi pic TVXQ, dlm 300+ rasanya tp Hana pilih yang ni jugak. sekarang ni mood tengah tak baik sebab asyik teringat pasal TVXQ berhenti as a group for a while. yang penting, pic ni ada tulis Always Keep The Faith!

tapi, mungkin kena tukar pulak ( ditukar sebenarnya ). abah Hana asyik dengki je tukar pic lain :) kalau Hana letak pic TVXQ


4) kali terakhir makan PIZZA


tak ingatla..




5) lagu terakhir anda dengar


Eternal n' Forever Love by TVXQ suka dengan meaning lagu ni ( biasanya time type citer, Hana dengar theme song citer tu )




6) apa anda buat selain selesaikan tag ni


download lagu korea/japan banyak2 :), dengar lagu, bukak FB n' SAMBUNG ENDLESS LOVE! ;D




7) selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?


Hana, kakak, Nuyu




8) tag lagi 5 orang, sapa ye nak tag?


1. Hananorisa
2. Okie 
3. Epy Elina
4. Akira_Bita ( sama kes dengan Moon )
5. Moon ( tak jawab takpe sebab tag ni pun daripada Moon )




9) siapa orang no 1 pada anda?


penulis yang bagus! Hana tengah tunggu Love Is.. daripada Hananorisa :)




10) katakan sesuatu pada orang no 5

Hana suka SEMUA citer Moon, terutama Unforgettable n' One Love :)
hwaiting!




11) no 3 ada hubungan dengan sapa


entah. tak tau, tanyalah sendiri :)




12) bagaimana pulak dengan no 2


penulis yang bagus! semua citer Okie best! hehe, H2O please...




13) kata-kata cinta dengan orang no 4


ni ayat-ayat cinta Hana untuk Akira_Bita ;)

you say: I'm alone in this world
God tells you: I'm here for you forever

you saya: No one loves me
God tells you: I Love You forever

ayat-ayat cinta ni :) Hana dapat dari slideshow time motivasi before PMR tahun lepas, sweet sangat

14) berikan 5 fakta yang anda tahu pasal orang yang tag anda


1. baru je pindah rumah  xD
2. form 5 tahun ni
3. actually duduk kat Terengganu
4. my bestfriend in network
5. kenal Hana? ;D


하나






7 comments:

Anonymous said...

moon org trganu???
waaaa...
kyra pn org ganu gk!!

fallenmoon said...

Haha..yg ke5 tu mmg btl.Moon mmg kenal Hana.
Ohh iye Kyra. :)
Moon org perak tp dh lama ddk tgganu.
Kyra duk kat mana?

jane said...

uhuuhuhuhuh

pernaah kene tag mcm ni tp tk jwb2 lagik
ngiahahhaha





>_*

Anonymous said...

duk kt kg manir...
knl x??

fallenmoon said...

Ohh..Moon dulu tggl dkt tepi giant bandar tu tp skrg dh pindah :)

Anonymous said...

so moon tggl kt mne skrg?

fallenmoon said...

Perak :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...