Ai no Kotoba

Colours make your life beautiful, melody makes your life rhythm and harmony makes your life a life - Hana

Semua karya dalam blog ini hak cipta terpelihara penulis. Anda tidak dibenarkan menciplak, me-copy, memplagiat atau with every means to copy it atau mengaku karya itu anda punya.
Semua karya tidak mempunyai kaitan dengan yang hidup mahupun yang sudah meninggal dunia.
Selamat membaca. Peace!

Watashi no Tomodachi :D

Entri Terbaru! Tengok Sini!

Monday, June 14, 2010

Tag from Kumako

kali ni nak jawab tag dari Kumako lak :)
yang ni pon kena tag 12 orang



1. Kalau diberi pilihan benda yang nak ditarik sama ada komputer atau telefon, apakah pilihan anda?

~~Handphone. memang takleh hidup rasa tanpa lappy sebab benda tu je yang Hana dok ngadap pagi petang siang malam

2. Siapakah kawan anda di internet. Berikan nama

~~ 1.Kumako
~~ 2. Moon
~~ 4. Ara
~~ 5. Kyra (Kyra takde blog tapi dia best fren Hana dalam blog =D)
~~ 8. Thir
~~ 9. Miss Aina
~~ 10. Epy Elina
~~ 11. Nina Aziz 
~~ 12. Sweet

3. Blog yang kamu minat

~~ sume blog yang ada e-novel :)

4. Minat Aril AF7?

~~ tak pernah minat pon, lagu2 dia or lagu2 len pon Hana tak dengar sbb telinga asyik bsumbat MP3 yg hanya ada lagu Korea n' Japan je ;)

5. Kenapa?

~~ entah. tak rasa nak minat

6. nak tag sapa?

~~ hehe ;D. suma yang Hana mentioned kat atas       

6 comments:

Anonymous said...

best fren??thnx hana..
mmg best dpt kwn ngn hana coz kwn2 kyra kt skola xbrpe mnat kpop nie..
h0pe kte ley kwn smpai ble2..:)
-kyra-

Haruno Hana 하나 said...

hehe :)
kalu kat skul hana tu blambak budak yg mnat kpop, jpop n' yg sngkut paut dgn korea.
yes, insya-Allah kalu bleh kita kwn sampai bila2 n' kalu bleh, hana nak jmpa dgn kyra gak ;)

Anonymous said...

atcely ade yg mnat kp0p nie..tp xbrpe rapat la..so xbest la kn?
huhuhu..tringin gk nk jupe hana!!

Haruno Hana 하나 said...

huhu
sbb hana tggal kat hostel, mmg bestlah
time lepas exam, cam pmr n' exam f4 yg lepas tu, kitorang sama2 pakat dok tgok citer korea/jepun kat lappy sesapa yg bawak tu :)

Anonymous said...

ooo..best sgt klu gtu!!
siap bley bwk lappy lg..ni jeles ni!!T.T
huhuhu...

Haruno Hana 하나 said...

hehehe...
bkn leh bawaklah tp kami bawa scara haram yer...
(^0^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...