Ai no Kotoba

Colours make your life beautiful, melody makes your life rhythm and harmony makes your life a life - Hana

Semua karya dalam blog ini hak cipta terpelihara penulis. Anda tidak dibenarkan menciplak, me-copy, memplagiat atau with every means to copy it atau mengaku karya itu anda punya.
Semua karya tidak mempunyai kaitan dengan yang hidup mahupun yang sudah meninggal dunia.
Selamat membaca. Peace!

Watashi no Tomodachi :D

Entri Terbaru! Tengok Sini!

Monday, August 23, 2010

Lovin' You @ KakiNovel



anttention! anttention anttention!
kat sini ada good news ( pada Hana lah. tapi pada korang tak tahu lah good news ke tak) :)
sebelum ni Hana ada hantar sinopsis Lovin' You pada KakiNovel and then, dapat reaksi positif. KakiNovel akan terbitkan Lovin' You dalam versi cetak ;)
happpyyyyy!!!!!

Hana asyik senyum je. so, Hana akan buang semua entry Lovin' You kat blog ni. ni je yang Hana nak cakap, semua jadi tiba-tiba je ;)

gomen pada sapa-sapa yang baru je baca Lovin' You kat blog ni. 
arigatou pada sokongan korang sume ;)

하나


11 comments:

akira_bita said...

alhamdulillah!!!! bagusnya!! best2!! cter tu mmg best.. tahniah222!!! x sabar nak tunggu! =))))

oh ya! npe tak hantar endless love pyer sinopsis? =( hehehehe!

u-knew yufa said...

BAGUSLAH HANA.NANTI BOLEH SAYA CARI AND BUY..HUHUHUHU. TAK PAYAH DAH NAK TGGU

thir said...

ye la...
lovin you mmg besttt....
thir pom x sbar nk tnggu nii....

Qyn Qyna said...

hana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tahniah!!!!! waaaa!! akhirnya hana akan terbitkan buku! ehhe... sebgi teman blogger, Q doakan semoga hana selalu berjaya dlm bidang ni. dah siap lovin you versi cetak tu nnti bgitau Q ye!!!

epy elina said...

thniah hana....
hana mmg brbkat...
trskn usha...

pRincEssaLiE said...

waaa...
alhamdulillah perjalanan hana dh maju lagi selangkah...
lepas nie bleh lagi anta byk2 kt kaki noel tu...hehe
good job dear...
ara akan pastikan yg ara akan bli bku hana as a support from me to you.. :)

Haruno Hana 하나 said...

minna-san, arigatou :)

Hananorisa said...

tahniah haruno...wah, akhirnya dpt terbitkan..bila dah ada versi cetak jgn lupa bg tahu hana ya...

p/s: sory juga sbb dah lama tak update cerita love is atau ceriter kat blog Hana sbb sem baru ni Hana sibuk sgt...

ni pun baru ada peluang nk selongkar balik blog Hana lepas lama dah tak berkesemptn baca...

Haruno Hana 하나 said...

to hananorisa> takpe2. yg pnting hana akn tggu love is tue :)
thanks sbb support hana ;)

fallenmoon said...

Tahniah Hana! :D
Thumbs up!
;)

Mcm mana nk htr sipnosis kat kakinovel?

Haruno Hana 하나 said...

Moon, arigatou~~~
cuba Moon tgok kat blog KN. ada kt situ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...