Ai no Kotoba

Colours make your life beautiful, melody makes your life rhythm and harmony makes your life a life - Hana

Semua karya dalam blog ini hak cipta terpelihara penulis. Anda tidak dibenarkan menciplak, me-copy, memplagiat atau with every means to copy it atau mengaku karya itu anda punya.
Semua karya tidak mempunyai kaitan dengan yang hidup mahupun yang sudah meninggal dunia.
Selamat membaca. Peace!

Watashi no Tomodachi :D

Entri Terbaru! Tengok Sini!

Wednesday, November 3, 2010

Lovin' You :)

he~~
cam yang korang semua tahu, Lovin' You akan diterbitkan oleh Kaki Novel
jadi....
tada!!!












gambar meow2 tu buatkan Hana teringat je kat kitten yang Jaejoong bela, Jiji
comey3x..
hehe


Lovin' You akan berada di pasaran bulan Disember ni dan Hana ada sikit tambahan kat ending dia...
untuk sesapa yang nak baca preview Lovin' You, tekan sini ya..


lots and lots of thanks kat mama n' abah Hana, Kaki Novel yang sudi terbitkan karya sulung Hana ni, buat kawan2 kat blog n' kawan2 Hana yang support Hana selama ni


totemo arigatou gozaimasu 
:)

4 comments:

OkiE a.k.a WitcH said...

Hana!!!! congrats, im so happy for you...wah..cantik cover. Mesti gempak punya...hehe...
Hana, teruskan berkarya ya?
Gud luck for your exam!

Hananorisa said...

nnti dh kuar bgtahu Hana ya...
btw, congrate...

Jinggo said...

da abis baca...best mase kat pantai...haha

Kotomi Kira ♫♥♪♥♫ said...

Best sgt novel ni..romantik,lucu,sedih..
happy ending.. ♥ kotomi,kira n setsuna..
love them..keep it up..i ♥ ur novel..
n the last word BEST!!!
huhuhu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...