Ai no Kotoba

Colours make your life beautiful, melody makes your life rhythm and harmony makes your life a life - Hana

Semua karya dalam blog ini hak cipta terpelihara penulis. Anda tidak dibenarkan menciplak, me-copy, memplagiat atau with every means to copy it atau mengaku karya itu anda punya.
Semua karya tidak mempunyai kaitan dengan yang hidup mahupun yang sudah meninggal dunia.
Selamat membaca. Peace!

Watashi no Tomodachi :D

Entri Terbaru! Tengok Sini!

Wednesday, March 16, 2011

attention to all Kelantaneses~

kali ni Hana nak hebah sal Pesta Buku Kelantan 2011
start 29 Mac-4 April 2011
event ni kat mana? cam tak biasalah pulak..
bertempat di Dewan Jubli Perak MPKB
tajaan SMO kay?
sapa2 yang dah dok kat Kelantan tu meh kita pergi ramai2
^^






yang ni pulak untuk sesapa yang nak hadiah free~
cabutan bertuah lumayan nie!!!
rugi sesapa yang tak mahu tau?~
jumpa kata sana^^







2 comments:

RHisham said...

Terima kasih a lot Miss Haruno Hana.
Nanti turun sama - sama,
kita promote you punya novel Lovin' You.
kasik letup satu Dewan MPKB BRI

Haruno Hana 하나 said...

sama2 Encik RHisham^^
insya-Allah Hana akan turun padang sama2
:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...