Ai no Kotoba

Colours make your life beautiful, melody makes your life rhythm and harmony makes your life a life - Hana

Semua karya dalam blog ini hak cipta terpelihara penulis. Anda tidak dibenarkan menciplak, me-copy, memplagiat atau with every means to copy it atau mengaku karya itu anda punya.
Semua karya tidak mempunyai kaitan dengan yang hidup mahupun yang sudah meninggal dunia.
Selamat membaca. Peace!

Watashi no Tomodachi :D

Entri Terbaru! Tengok Sini!

Friday, January 27, 2012

Stop! Stop! Nak tanya?

Assalamualaikum,


Untuk korang yang dah pernah baca Bab 1 Topi Putih, Apron Putih tu, Hana ucapkan terima kasih banyak-banyak. Sekarang ni, Hana nak buat satu private blog untuk e-novel terbaru Hana. Sebab selain daripada TPAP tu, ada satu lagi projek baru Hana. Kiranya Hana akan pilih antara dua e-novel nilah. Tapi, nampak gayanya projek kedua tu lebih menarik hati sebab dah siap hingga Bab 6 dah, TPAP still tersangkut kat Bab 2 lagi.

Jadi, kalau ada sesiapa yang berminat nak join private blog tu, sila tinggalkan e-mel anda dan Hana akan jemput. Itu pun kalau korang berminat. Hana tak paksa :)

Terima kasih.

15 comments:

OkiE a.k.a WitcH said...

nak! nak! bluevioletsky@gmail.com

Anonymous said...

kawaii_nana16@yahoo.com.my ^^

Anonymous said...

Please include - ahchoo.chong@yahoo.com

Anonymous said...

nak jugak damiamysara@yahoo.com

nadhirah thuraya said...
This comment has been removed by the author.
sazza said...
This comment has been removed by the author.
Miss Kira said...

nak nak.. hehehe..

speckypinky@gmail.com

;)

myra said...

nurulamira2506@gmail.com

~zequest~ said...

zequest_12@yahoo.com.my
thnx =D

Anonymous said...

nak jugak...
hanimnabila@yahoo.com
thanx xD

sazza said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

nisya_nsn@yahoo.com.my
tq.. ^^

Anonymous said...

nak jugak...
cikqiut26@gmail.com
makasey... heheh!

Anonymous said...

shafiqah_tomey@yahoo.com

nama saya....... said...

duraiz_92@yahoo.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...